Rólunk

Rólunk

Küldetésünk:

Olyan weboldalak készítése, ami felhasználó barát megközelítésű, igényes, és profitszerrésre alkalmas.
Gyors honlapok, amik a google szerint is mérhetően gyorsak. Olyan weboldalak, amik nemcsak ránézésre egységesek, hanem a google szerint elvárt kódolásuk is megfelelő ( törekszik rá nagy mértékben).
Miért fontos ez? Mert ha egy honlapkészítést az alapoknál elrontunk, hiába költünk rá temérdek pénzt, soha nem fogja az általunk elvárt teljesítményt tükrözni. Így bevételtől, és nyereségtől esünk el. Egy álltalunk épített honlapra lehet, és érdemes is felépíteni az off page, és on page seot.
Az ma már a mai világban nem kérdés, hogy egy mikro vagy kis vállalkozásnak is rendelkeznie kell honlappal. Az internet platformján tudja, a leghatékonyabban bemutatni, és eladni Önmagát. A gyors honlapok, egy kezdő lépés Önnek, arra hogy vállalkozása mihamarabb eredményessé tudjon válni, vagy még sikeresebb lehessen.

Kik vagyunk:

A cégünket a Reál-Invest kft-t 2002-ben alapítottuk. Hosszú és eredményes évek tapasztalatai állnak mögöttünk. Volt olyan időszak a cég életében, amikor számítógép konfigurációkat készítettünk, és volt olyan is, amikor számítástechnikára egyetemistákat oktattunk a sikeres záró vizsgájukra felkészítve. Én személy szerint mindig vonzódtam a technikai vívmányok irányába. Emlékszem, (bár nem most volt), amikor barátommal ZX Spectrumra  írtunk programokat. (ezek remek próbálkozások, és kezdő lépések voltak). Készítettem HTML honlapokat, joomla, és még drupal alapú weblapokat is. Már akkor keresőoptimalizáltam, amikor, Magyarországon talán minden 10. vállalkozásból jó ha egynek volt honlapja. Internetre optimalizált kisfilmeket készítettünk vállalkozásoknak, mikor a yootube még csak éppen hogy megjelent, és ismert é vált Magyarországon. Megtanultam google-ul gondolkodni, és ennek megvoltak az eredményei is. A mai technológiai fejlődésben, ahol a google és keresőmotorok tanulnak meg gondolkodni úgy, mint mi (mesterséges intelligencia), meg kell tanulni emberi szinten gondolkodni (és ez csak könnyűnek tűnik). Így én sikeresen alkalmazom mindazt a széles tapasztalatot, amit elsajátítottam és magamévá tettem az elmúlt években. A legerősebb tulajdonságomnak azt tartom, hogy ami érdekel, azt mindig megpróbálom a lehető legmagasabb szinten űzni.
Végzettségeim: Sokoldalú személyiség vagyok (így jellemeznek az ismerőseim, családtagjaim), foglalkoztam  komputer vezérelt megmunkáló központok kezelése, és programozása, Marketing, és reklám terület, hardver szerelés, és rendszer gazda, hitelkártya banki referens, természetgyógyász, és reflexológus, kommunikációs szakember és szociológus, technikai seo és weblapkészítő.

Miért a wordpress?

Minden tartalomkezelő rendszernek megvannak az előnyei és persze a hátrányai. A wordpress honlapoknak a legnagyobb előnye, hogy minden felhasználó, akinek testidegen az internet világa, még neki is könnyű a kezelése. Így nem szorul segítségre, (és havi díjak kifizetésére), hogy információját hatékonyan, és gyorsan közölni tudja potenciális, és meglévő ügyfeleivel.

Miben hiszünk:

Abban, hogy a technikai seo az első, és ma már minimálisan ugyan olyan fontos, mint a későbbi keresőoptimalizálás oldalunkra. Olyan ez, mintha egy házat folyamatosan építenénk elvárásainknak, igényeinknek megfelelően, de a beton alap hiányzik. Hisszük, hogy honlapjainkkal segíteni tudunk azoknak a kisvállalkozásoknak, akiknek egy bemutatkozó, vagy kiajánló honlap eredményeket, profitot és megbecsülést hozhat.

Weboldal tervezés készítés:
Honlapjainkat komplexen kezeljük, így érvényes ez a domain név elindítására, a tárhely beállítására, és a honlap felépítésére.

Sáfrányos István

Reál-Invest Kft